JE BEDRIJFSRUIMTE GOED GEREGELD

Je bent toe aan een eigen bedrijfsruimte, een woning of zelfs een heel pand. Je bedrijfsruimte is ontzettend belangrijk voor het slagen van je bedrijf. Hier zit je natuurlijk vele uren te werken aan jouw ondernemersdroom. Het is de thuishaven van je ambitie. Bij het zoeken van een bedrijfsruimte komt er nog heel wat om de hoek kijken. Ga je kopen of huren? Welk type overeenkomst wordt jou als huurder voorgeschoteld? Wat zijn de addertjes onder het gras? Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud van de installaties? Ook moet je rekening houden met betaling en algemene voorwaarden. Wat zijn de termijnen? Betaal je wel of geen BTW? Ben je verplicht om vijf + vijf jaar te huren? Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud van installaties?   

Niet zo simpel als het lijkt

Wij begrijpen dat het je best kan gaan duizelen. We geven je graag antwoord op al je vragen rondom een eigen bedrijfsruimte. Het kan allemaal zo simpel lijken met standaard huurmodellen. Maar pas op: contracten zijn niet altijd in jouw voordeel opgesteld. Als je zeker wilt weten waar je aan begint, laat je je contract checken bij The Renewables. Wij kennen de stappen die nodig zijn om jouw overeenkomst te beoordelen. Samen met ons ben je zeker van een goede huur of koop.


We helpen graag

Van ons kun je verwachten dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. The Renewables is een jong, energiek bedrijf die jou helpt je ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfuntionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer. Mochten wij er niet uitkomen? We hebben een groot netwerk met gedegen partners paraat staan. Zo worden jouw vragen rondom een bedrijfsruimte altijd op de juiste wijze beantwoord.