DIENSTEN: OUT OF THE BOX!

Bij The Renewables denken we graag outside the box. Met onze specialisten en een netwerk van gedegen partners kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. En dat tegen duidelijke prijzen. Geen nare verrassingen achteraf, dus. Voor trouwe, terugkerende klanten maken wij graag een passend aanbod. Zo werken we er samen aan om jouw doelen te bereiken!


We helpen je graag met problemen en oplossingen op het gebied van personeelszaken, aansprakelijkheid, je bedrijfsruimte, papierwerk en procederen. We zetten alles helder voor je op papier. Ook weten wij alles van de veranderende wetgeving in de zorg, zoals de Wet Kwaliteit, Arbowetgeving of Klachten en Geschillen Zorg. Zo ben je altijd up-to-date en kunnen hier geen onduidelijkheden over ontstaan.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en het klachtrecht van toepassing. Deze kunt u hier lezen: Algemene voorwaarden - The Renewables.pdf


Wij hebben onze verplichtingen ten aanzien van privacy opgeschreven in onze privacy verklaring. Deze leest u hier: Privacy verklaring - the Renewables.pdfDit doen we voor je

Personeelszaken


Personeel is het grootste goed en tevens de grootste onzekerheid voor iedere ondernemer.    


Meer informatie >

Klachten/Aansprakelijkheid


Aansprakelijkheid: je krijgt er minstens een keer mee te maken. Strategie helpt bij het voorkomen van problemen.    


Meer informatie >


Bedrijfsruimte


Toe aan een bedrijfsruimte, woning of pand? Met onze oplossingen ben je zeker van een goede huur of koop.    


Meer informatie >


Helder op papier


Precies weten hoe je bedrijf, contracten en algemene voorwaarden er voor staan.


Meer informatie >


Protesten & procederen


Problemen op het gebied van civiel, arbeids- of tuchtrecht? Wij gaan voor jou door het vuur!


Meer informatie >


Privacy


Persoonsgegevens beschermen is erg belangrijk, maar kan lastig zijn. We helpen je op weg!


Meer informatie >


Vragen staat vrij

Is het juridisch waterdicht wat ik doe? Wat betekent dit voor mijn aansprakelijkheid als leverancier? Een personeelslid blijkt te stelen, wat nu? Typisch van die vragen waarbij je zegt: even sparren graag. Maar als ondernemer weet u ook: de volgende dag ligt er al een factuur op de mat. En fors ook. Zou het niet plezieriger sparren zijn zonder die financiƫle ballast?


Bel gewoon even met ons en je krijgt antwoord voordat je een beslissing moet nemen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je goed zit! In veel gevallen hebben we aan onze parate kennis genoeg om je meteen op het goede spoor te zetten. Nieuwsgierig? Bekijk onze kennispagina of maak vrijblijvend een afspraak.


Wij helpen ook graag met problemen rondom betalingsafspraken. Als ondernemer is niets vervelender dan als je je geld niet op tijd krijgt: we helpen met eventuele harde of zachte incasso. Kom je er helemaal niet meer uit? Wij ondersteunen je graag in protesteren en procederen. Natuurlijk altijd met de juiste toon, om onnodige escalatie te voorkomen.

Wat kunnen wij nog meer?

Waar kunnen wij je mee helpen:

Arbeidsrecht

OR, Wet op de ondernemingsraden

Vastgoed

Procesrecht

(ver)koop & (ver)huur

Bedrijfsbegeleiding

Incasso

Contractrecht

Letselschade

Bewindvoering

Klachten en claims

Aansprakelijkheid

Zorg en medisch


Help mij met de ondernemingspakketten >