ALLES HELDER OP PAPIER

Bij The Renewables helpen we je onderneming helder te krijgen op papier. Zo weet je precies hoe je bedrijf en papierwerk als contracten of algemene voorwaarden er voor staan. We helpen je op het juiste moment in te spelen op veranderingen in het ondernemersklimaat zodat je veel tijd en geld bespaart.


Meten is weten

Zoals je weet is het ondernemersklimaat erg dynamisch. Je wilt op het juiste moment en op de juiste manier inspelen op veranderingen: meebewegen of zelfs vooruit lopen. Hoe doe je dat? Hoe blijf je bij de tijd? Wat zijn de strategieën en processen? Hoe voorkom je onnodig verlies? Het is veel en ja, het is zeker niet altijd eenvoudig. Wij helpen je bij het beschrijven en implementeren van processen. Dat doen we helder, creatief en concreet. Dit voorkomt verlies en fouten en zal je veel tijd en geld besparen. Want meten is immers weten.    

Je bedrijfsruimte

Een voorbeeld waarbij helder papierwerk erg belangrijk is. Je bent toe aan een eigen bedrijfsruimte, een woning of zelfs een heel pand. Je bedrijfsruimte is ontzettend belangrijk voor het slagen van je bedrijf. Hier zit je natuurlijk vele uren te werken aan jouw ondernemersdroom. Het is de thuishaven van je ambitie. Bij het zoeken van een bedrijfsruimte komt er nog heel wat om de hoek kijken. Ga je kopen of huren? Welk type overeenkomst wordt jou als huurder voorgeschoteld? Wat zijn de addertjes onder het gras? Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud van de installaties? Ook moet je rekening houden met betaling en algemene voorwaarden. Wat zijn de termijnen? Betaal je wel of geen BTW? Ben je verplicht om vijf + vijf jaar te huren? Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud van installaties?


Als ondernemer word je soms gillend gek van alle veranderende regels rondom contracten. Wij ondersteunen bij het samenstellen van heldere contracten of algemene voorwaarden. Wij zien er wél de lol van in om de veranderde regelgeving dagelijks bij te houden. Van ons kun je verwachten dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. The Renewables is een jong, energiek bedrijf die jou helpt je ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfuntionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer.