Compact en helder

Ondernemerspakket

Strippenkaart

1550,- p/stIn het kort

Heb je verspreid over het jaar meerdere uren ondersteuning of advies nodig? Maar je wilt niet ‘vastzitten’ aan een jaarcontract en liever eerst even de watertemperatuur te testen? Houd dan controle op jouw uitgaven én bespaar vooraf al op de kosten: met een strippenkaart.


Heel simpel: je ontvangt een factuur voor 10 uur dienstverlening maar krijgt hier 11 uur ondersteuning door The Renewables voor terug. Met de voor jouw benodigde vakkennis.


Het maakt ons niet uit hoe je die strippen wilt besteden. Heb je een juridische kei nodig om iets tot op de bodem uit te zoeken? Is er HR-expertise of klachtenfunctionaris gewenst, een contractentijger of wie dan ook? Met de strippenkaart ben je vrij in het inschakelen van onze kennis en ervaring.


Flexibel inzetbaar

Zo kunt je flexibel door het jaar heen specialisten inzetten. Voor één of meerdere uren, voor gangbare of meer complexe vragen. De enige, maar wel zéér soepele voorwaarde is dat alle strippen binnen een jaar verbruikt moeten zijn. Heb je het maximale aantal van 11 uren verbruikt, maar toch nog behoefte aan advies? In overleg met The Renewables kunt u eenvoudig een nieuwe kaart bestellen.


Voor meer informatie: Betaallink!

________________________________________________


Of bekijk even onze video: