Ken onze klanten

Wij werken voor klanten die op basis van mond tot mond reclame ons gevonden hebben. Graag maken wij het verschil voor iedere ondernemer en particulier. Werkgevers, werknemers (al dan niet gebonden aan een CAO), leveranciers en producenten, artsen, consumenten, patiënten en klanten, maar ook huurders, VvE’s en verhuurders, transporteurs en expediteurs.


Wij werken voor klanten/bedrijven die actief zijn in de automotive, de bouw, de agrarische sector, de zorg en petrochemische industrie. Maar ook de bakker om de hoek. Grote bedrijven met + 200 werknemers en kleine bedrijven met +5 werknemers. Wij komen graag bij onze klanten over de vloer en werken bij hen in het bedrijf. Want een echte adviseur staat met de voeten in de klei en weet wat er speelt en hoe het werkt in de praktijk.Alleen dan kunnen wij echt passend en op maat onze contracten maken, oplossingen bedenken en processen verbeteren of steviger maken.


Je kunt bij ons eigenlijk wel voor alle ondernemers zorgen, zaken en uitdagingen terecht. Voor particulieren doen wij ook veel klachten en claims. Wij deinzen niet terug voor ingewikkeld. Uitdagingen omtrent (Europese) veiligheid, regels en normen. Of de pro en contra dilemma's bij koop en verkoop van roerende en onroerende zaken. Uitdagingen over het wel of niet hoeven nakomen van overeenkomsten of mondelinge afspraken. Om maar te zwijgen over de zorgen die onze klanten soms hebben over de verschillende soorten aansprakelijkheden en (letsel)schades.

Onze klanten aan het woord

André Troost

André Troost is gek op klanten. En ook op personeel. En op de momenten waarop deze ‘mensen’ elkaar ontmoeten. In de kopende wereld waarin we leven. En waarin André Klantengek is.