ALGEMENE ADVIES- PROCES PRAKTIJK VOOR ONDERNEMERS

Als ondernemer loop je vroeg of laat tegen juridische vraagstukken aan. Als die vraagstukken ingewikkelder worden, of teveel tijd gaan kosten heb je hulp nodig.


Als ondernemer wil je een legal team dat begrijpt wat je wilt bereiken, daar een list voor gaat verzinnen en het gaat regelen voor je. Die dag en nacht voor je klaarstaat. En die zo geld voor je oplevert in plaats van geld kost. Wij zijn The Renewables!


Het no nonsense legal team voor het MKB dat altijd (24/7) voor je klaar staat en dat je betaalt per oplossing, niet per uur!Hulp toegesneden op jouw bedrijf en wensen

Wij ondersteunen. We delen graag actuele kennis, een flexibele dienstverlening en een laagdrempelige aanpak. Exact toegesneden op jouw bedrijf en wensen. En met dezelfde efficiënte insteek. We kunnen je als ondernemer werk uit handen nemen of iets extra’s doen voor jouw personeel. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over problemen met je personeel. Op dit moment én in de toekomst.


Van ons kun je verwachten dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. The Renewables is een jong, energiek bedrijf die jou helpt je ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfuntionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer. Mochten wij er niet uitkomen? We hebben een groot netwerk met gedegen partners paraat staan. Zo wordt jouw personeelsprobleem altijd op de juiste wijze aangepakt.