ONDERSTEUNING BIJ AL JE PERSONEELSZAKEN

Personeel is het grootste goed en tevens de grootste onzekerheid voor iedere ondernemer. Personeel betekent groei en groei betekent geld. Maar het misgunnende gezegde ‘ik wens u veel personeel’ is er ook niet voor niets. Iemand veel personeel toewensen zou namelijk betekenen dat personeel gelijk staat met zorgen en ellende. Ondernemers hebben op het gebied van personeelszaken soms veel op hun bordje. En dat snappen wij.


Het maximale uit je personeel

Een personeelslid meldt zich steeds ziek, maar blijkt bij te beunen tijdens werktijd. Hoe pak je dit goed aan? Of een medewerker neemt ’s avonds zonder toestemming de bedrijfsauto mee. Hoe bestrijd en voorkom je dit in de toekomst? Je wilt natuurlijk het maximale uit je personeel halen. Hoe pak je dit goed aan? The Renewables kunnen je ontzorgen op het gebied van personeelszaken.

Hulp toegesneden op jouw bedrijf en wensen

Wij ondersteunen je graag op het gebied van personeelszaken. We delen graag actuele kennis, een flexibele dienstverlening en een laagdrempelige aanpak. Exact toegesneden op jouw bedrijf en wensen. En met dezelfde efficiënte insteek. We kunnen je als ondernemer werk uit handen nemen of iets extra’s doen voor jouw personeel. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over problemen met je personeel. Op dit moment én in de toekomst.


Van ons kun je verwachten dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. The Renewables is een jong, energiek bedrijf die jou helpt je ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfuntionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer. Mochten wij er niet uitkomen? We hebben een groot netwerk met gedegen partners paraat staan. Zo wordt jouw personeelsprobleem altijd op de juiste wijze aangepakt.