ALS JE ER NIET UIT KOMT: PROTESTEN & PROCEDEREN

Het meest vervelende scenario voor een ondernemer: je komt er niet uit met een leverancier wat betreft de betaling. Je kunt niet meer door een deur met een van jouw personeelsleden, of het lukt niet om afspraken na te komen; aan jouw kant of die van de wederpartij. Je hebt een klant prima geholpen en hij/zij is tevreden, maar de betaling van je factuur blijft uit. Waar sta je en wat kun je doen?


Door het vuur

Vragen over of problemen op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht of tuchtrecht? Wij gaan voor jou door het vuur. The Renewables lossen graag samen je juridische problemen op. Een gratis advies: als je merkt dat het in de uitvoering van je werk voor een klant niet soepel gaat, leg dan zaken vast! Bevestig het per e-mail aan je klant. Als je afspraken zwart op wit hebt, geeft dat mogelijkheden in een eventueel proces. Ook kunnen er geen welles-nietes-spelletjes ontstaan. Wel zo handig!   

Incasso

Je komt er maar niet uit wat betreft de betaling. Je wacht al weken op een bedrag en het lijkt maar niet op je rekening gestort te worden. Wij helpen je graag bij bijvoorbeeld problemen met betalingsafspraken. Incasso is best een grote stap. Aan de ene kant wil je betaald krijgen, aan de andere kant wil je je zakelijke relatie niet verknallen. Wij kennen ook de uitdaging van het uitbesteden van vorderingen. Altijd met de juiste toon, om onnodige escalatie te voorkomen.


Heb je een juridisch conflict, bel ons even zodat we met je mee kunnen denken hoe verdere ellende op te lossen of zelfs te voorkomen. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfuntionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer. Mochten wij er niet uitkomen? We hebben een groot netwerk met gedegen partners paraat staan. Zo wordt jouw juridische probleem altijd op de juiste wijze aangepakt.