TARIEVEN

Inside en outside the box

Je kunt ook voor een van onze pakketten kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de preventieve Quick Scan en voorkom problemen. Met de Strippenkaart geniet je van voordeel en als je voor onze Big Box gaat heb je alles wat jij als ondernemer goed kunt gebruiken.Quick scan

€60 per stuk


Een contract of algemene voorwaarden laten nakijken of in een nieuw jasje steken, dat is de dagelijkse praktijk van zaken doen. Maar als ondernemer word je tegenwoordig gillend gek van alle regels – die ook nog eens per jaar veranderen. Zeker is dat heldere en duidelijke taal beter is dan een vage overeenkomst. Laat je contract of voorwaarden checken voor een vaste lage prijs!


Alles over de Quick scan >
Strippenkaart

€1.550 per stuk


Heb je verspreid over het jaar meerdere uren ondersteuning of advies nodig? Maar je wilt niet ‘vastzitten’ aan een jaarcontract en liever eerst even de watertemperatuur te testen? Houd dan controle op jouw uitgaven én bespaar vooraf al op de kosten: met een strippenkaart.


Meer informatie >The Big Box: ondernemingspakket

Vanaf €998 per maandEen box met alles wat je nodig hebt als ondernemer: dat is The Big Box. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan voor vaste uren per maand geheel tot je beschikking. Extra uren nodig? Geen probleem, met deze box profiteer je ook nog eens van een gereduceerd uurtarief! Nieuwsgierig? Bekijk snel de mogelijkheden.


Vertel mij meer >Out of the box

Onze tarieven per uur


Zoveel mensen, zoveel wensen... Soms kan het niet anders dan op uurbasis. Ook dat vinden wij prima!

Samen met u bepalen we de prijs op basis van hetgeen u nodig heeft.


Ingeval een juridische procedure berekenen wij de griffierechten aan u door.Vragen staat vrij

Is het juridisch waterdicht wat ik doe? Wat betekent dit voor mijn aansprakelijkheid als leverancier? Een personeelslid blijkt te stelen, wat nu? Typisch van die vragen waarbij je zegt: even sparren graag. Maar als ondernemer weet u ook: de volgende dag ligt er al een factuur op de mat. En fors ook. Zou het niet plezieriger sparren zijn zonder die financiële ballast?


Bel gewoon even met ons en je krijgt antwoord voordat je een beslissing moet nemen. Weet je zeker dat je goed zit. In veel gevallen hebben we aan onze parate kennis genoeg om je meteen op het goede spoor te zetten. Nieuwsgierig? Bekijk onze kennispagina of maak vrijblijvend een afspraak.