The Renewables

Wij zijn The Renewables: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. The Renewables is een jong, energiek bedrijf dat jou helpt je ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met ons team specialistische generalisten kunnen we je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfunctionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer.Daarnaast hebben wij een kwalitatief netwerk met daarin gedegen partners die jou kunnen helpen als het onze pet te boven gaat. Wij komen graag met nieuwe invalshoeken en praktische oplossingen en schakelen je indien nodig door naar een superspecialist. Zo regelen we alles voor je, van begin tot eind. More value, less money.


Geen uurtje-factuurtje

Wij vinden eerlijkheid en transparantie ontzettend belangrijk. Wij denken dat hoogwaardige adviezen heel goed kunnen samengaan met redelijke prijzen. We werken met een duidelijk tarief, en dan niet achteraf uurtje-factuurtje. Jij vraagt, wij draaien. We hebben tarieven in én out of the box: we werken met een vast bedrag, we spreken een uurtarief af of kies voor één van onze pakketten, zoals de Strippenkaart of een Quick Scan.


Ondernemers voor ondernemers

Wij zijn zelf ondernemers. Wij weten wat het is en hoe moeilijk het kan zijn. Maar ook hoe gaaf het kan zijn! Daarom hebben wij een groot ondernemersnetwerk waar wij je, als je dit wenst, mee kunnen verbinden, zodat je samen met andere ondernemers meer met en aan je bedrijf kunt werken. Ondernemen doe je immers altijd samen.


Legal design

Wij werken volgens de principes van legal design. Dit is het visualiseren van juridische informatie. Complexe informatie wordt door middel van legal graphics in één opslag duidelijk gemaakt. Zo wordt het een tekst ván juristen en vóór cliënten zijn. Wij spreken dezelfde taal als onze klanten en kunnen gecompliceerde stukken op een begrijpbare manier uitleggen. Immers: we zijn zelf ook ondernemers!   Het team

Game rules